Over ons

Makelaars in NL is een platform van RealCommerce
Wij helpen makelaars beter online vindbaar te worden
en verkopers een goed overzicht te bieden van alle makelaars in de regio.

Doelstelling

Het doel van dit platform is enerzijds de online vindbaarheid van aangesloten partners te verbeteren en verhogen.

Anderzijds willen we consumenten die op zoek zijn naar een goede makelaar een gedegen overzicht van alle makelaars in de regio geven. Op die manier kunnen zij een weloverwogen keuze maken bij het selecteren van een makelaar.

Een huis verkopen doe je of het algemeen maar een paar keer in je leven en is een heel avontuur. Een betrouwbare makelaar vinden is de eerste stap van dit avontuur. Graag helpen we daarbij!

Verdienmodel

We zijn graag transparant in alles wat we doen daarom zijn we ook eerlijk over ons verdienmodel.

Het gebruik van deze website is gratis voor alle bezoekers en in principe doen we niet aan advertenties van derde partijen. Af en toe maken we reclame voor onze andere websites, maar meer niet.

De aangesloten makelaars kunnen bij ons een gratis profiel claimen of er voor kiezen om, tegen betaling, een mooiere en betere presentatie op de website te krijgen. Betalende partners hebben ook iets meer mogelijkheden om zichzelf te profileren maar worden niet hoger in de lijsten weergegeven. Alle makelaars worden in de overzichten willekeurig vermeld. Behalve in de top 10 natuurlijk, die wordt gebaseerd op onze onafhankelijk Prestatie Index.

RealCommerce BV

Deze website is gemaakt en wordt beheerd door RealCommerce B.V. Wij richten ons uitsluitend op vastgoedprofessionals zoals (aankoop)makelaars, taxateurs, bouwkundigen, etc. Maar ook op aanverwante specialisten zoals bijv. hypotheek- en verzekeringsadviseurs.

Onze filosofie is dat vastgoed draait om de wensen van mensen. We hebben ons als doel gesteld om die mensen te helpen hun wensen te realiseren. Daarvoor brengen wij ze in contact met aangesloten partners (zoals verkoopmakelaars in dit geval).

Wij zijn zelf geen dienstverlener naar de eindklant. We werken voor en worden betaald door de aangesloten partners. Wij helpen hun meer (online) resultaat te behalen, veelal op basis van resultaat gekoppelde beloningen. Zo kunnen onze partners zich focussen op waar ze goed in zijn en de eindklanten beter helpen.

Lees hier meer over RealCommerce

Bekijk ook onze interessante vacatures

Platformen

Naast deze website 'Makelaars in NL' hebben we nog meer vergelijkbare platformen, allemaal wonen en vastgoed gerelateerd. Zie het overzicht hieronder.

Daarnaast bedenken en realiseren we ook formules die het mogelijk moeten maken om makkelijker en vaak ook voordeliger met vastgoed professionals samen te werken. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op onze website realcommerce.nl

Andere websites: